Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİYATRO SALONU

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2024 11:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 11:48

Geçtiğimiz gün Aydın Mali Müşavirler Tiyatro Topluluğu tarafından Gülanço adıyla bir oyun seyrettik. Mesleki konuları ele alan skeçlerden oluşan güldürü tarzında oyun seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. Oyuncuların birer Mali Müşavir olmaları yanı sıra profesyonel oyunculara taş çıkarttılar. 
Bu oyunu nerede mi sergilediler? Tabii ki düğün salonu PERA’da. Soyunma kabini yok, makyaj odası yok, dekor desen hak getire. Buna rağmen Mali Müşavirler çok başarılı bir oyun sergilediler. Hepsini kutluyorum. 

Seyircilere de bir paragraf açmak lazım. Pera bayağı doluydu, boş sandalye yoktu diyebilirim. Bu oyun Kuşadası halkının tiyatroya ne kadar aç olduğunun göstergesidir.  

Eski belediye binası yıkılıp yerine kent meydanı tarzında bir düzenleme yapılıyor. İlçenin ihtiyacı olan bol yeşil alanı, gezinti yerleri, çarşısı ve geniş bir otoparkı olacak. Bitince bir çekim merkezi olacağı muhakkak. 

Sayın belediye başkanım, sayın yetkililer, Kuşadası’nın merkezine kazandıracağınız bu esere bir tiyatro binası eklemek çok mu zor? Planlar yapılmış olabilir, inşaata da başlanmış olabilir. Henüz işin başındayken yapılacak bir tadilatla tiyatro binası bu esere eklenebilir diye düşünüyorum. 
Ağanın eli tutulmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.